Кобеляцький ЗДО ”Золотий півник”, Кобеляки
Полтавська область, Полтавський район

1

Третій рік поспіль наші випускники долучаються до акції створення АЛЕЇ МИРУ🕊️,  продовжуючи наповнювати територію нашого закладу новими саджанцями плодових дерев!!!🌳🌳🌳🌳🌳🌳
Дякуємо батькам наших випускників  за активну участь 🥰🥰🥰🥰 Адже, кожне посаджене дерево є символом життя, незламності духу та віри в Перемогу!

28 березня 2024 року в Кобеляцькому ЗДО #2 "Золотий півник" відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії, на якому 
педагоги продемонстрували високий рівень професійної підготовки, поділились  досвідом роботи та презентували свої педагогічні надбання.
     Як результат проробленої роботи - всі педагогічні працівники,які підлягали атестації у поточному році, успішно пройшли її та отримали позитивні рішення атестаційної комісії.

Вітаємо з успішною атестацію. 🌺🌺🌺🌺

 Вистава  «Пригоди Баранчика Шона».

Тема: безпека поводження з ліками, грибами та отруйними речовинами.

#unicef_spilno
#UNICEF
#Асоціація_працівників_дошкільної_освіти 
#дошкілля
 Пройшов ТИЖДЕНЬ ПІДТРИМКИ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ'Я "ГРАТИСЯ І НЕ БОЯТИСЯ" в межах проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», що реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України.

Сьогодні фахівці Полтавського районного управління ТУ ДСНС завітали в ЗДО №2"Золотий півник" та провели пізнавальний захід на тему: "Правила безпечної поведінки на воді та біля водойм в зимовий період". Обговорили позитивний та негативний вплив води на організм людини. Застерегли дітей не виходити на лід без дорослих. 
 А також було проведено навчання з працівниками дошкільного закладу .Тема навчання: "Алгоритм дій під час сигналу повітряної тривоги", "Правила пожежної безпеки ."

 

 22 січня в Україні відзначається День Соборності України.                                                  Соборність України – це нагадування українцям про те, що сила нашої ДЕРЖАВИ – в єдності українських земель, а сила НАРОДУ– в єдності людей.
Хочемо побажати усім нам довгоочікуваної Перемоги, мирного неба над головою, злагоди, благополуччя, незламного духу, міцного здоров'я, а також віри в щасливе та гідне майбутнє нашої країни. 
«В єдності наша сила!!!»  💛💙

 

Напередодні новорічних свят, в складні умови сьогодення, для нас стало приємним сюрпризом - подарунок відТовариства Червоний Хрест.
За сприянням кобеляцького волонтера, Омеляненко Вікторія Миколаївні, було передано пральну машину на 8 кг.,яка була нам так необхідна,а також миючі засоби! 
☃️ Новорічно-різдвяні свята - саме той час, коли треба робити добрі справи. Тож висловлюємо безмежну вдячність всій команді Товариства Червоний Хрест, які реалізовують такі важливі проекти у нашій громаді! 

 

Осінні свята в дитячому садочку були веселі, яскраві і захоплюючі. Вихованці отримали багато позитивних емоцій.

#unicef_spilno

#UNICEF

#Асоціація працівників дошкільної освіти

#дошкілля

 

       Кобеляцький заклад дошкільної освіти №2 «Золотий півник» один із трьох закладів Полтавської області бере участь у проєкті від Всеукраїнської громадської організації “Асоціація працівників дошкільної освіти” СПІЛЬНО-програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ “Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні”, який реалізується за сприяння Міністерства освіти і науки України та Українського інституту розвитку освіти, отримав ігрове обладнання для укриття. 

 

Ігрове обладнання в укриття стало приємною несподіванкою як для працівників так і для дітей. 

Ми висловлюємо слова щирої вдячності  за можливість долучитись до Проєкту Міжнародному дитячому фонду UNICEF, Всеукраїнській громадській організації “Асоціація працівників дошкільної освіти”.

 

З найкращими побажаннями, колектив Кобеляцького закладу дошкільної освіти №2 «Золотий півник».

 

🧰Допомога UNICEF Ukraine

ЗДО №2" Золотий півник" отримав гуманітарну допомогу "Аптечка першої допомоги" від Представництва Дитячого Фонду Організації Об'єднаних Націй в Україні (ЮНІСЕФ).

🤗Щиро дякуємо міжнародним партнерам за допомогу!

«Якщо ви хочете, щоб ваші діти були розумними, читайте їм казки. Якщо ви хочете, щоб вони стали ще розумнішими, то читайте їм більше казок» Альберт Ейнштейн

 

Вихованці ЗДО № 2 "Золотий півник"долучилися до ІІ Міжнародного «Заняття доброти» (про гуманне та відповідальне ставлення до тварин), проведеного Благодійним фондом допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа».

Город на підвіконні 🧅🧄🥒🥬🍅🧅

На дворі останні дні зими, а в групах нашого дитсадка, на підвіконнях, буяє весна. Вихователі та діти створили міні-городи, які дарують радість усім - від маленьких до великих. Сьогодні презентують свої городи на підвіконні вихованці груп.

Малюки із задоволенням висівали насіння, висаджували цибулини, доглядали, спостерігали за їх ростом і розвитком та ще й мають смачні вітаміни до столу. Яка смачна зелена цибуля у дитсадку! (Хоча вдома дітлахи її не їдять)

Городи на підвіконні в дитячому садку сприяють розвитку допитливості і спостережливості в дітей, вони допомагають краще пізнати життя рослин. Дана форма роботи дає можливість розширити уявлення малят про рослини, як живі організми, про умови, необхідні для їх росту і розвитку, розвивати естетичні почуття, уміння радіти красі вирощуваних рослин та результатом своєї праці. І все ж, не тільки достатком славляться грядки на вікні, а й можливістю живого спілкування з рослинами!

 

Разом до перемоги!!!!

Сьогодні ми порадували наших захисників маскувальною сіткою, яку виготовили працівники та вихованці ДНЗ "Золотий півник". Приємно, що цей заклад ніколи не стоїть осторонь і завжди підтримує нашу команду. Дорослі плели сітку, дітки допомагали нарізати тканину та сортувати по кольорах. Справжні патріоти своєї країни. Дякуємо усьому колективу та директору Наталії Голтвянській за небайдужість.

 

 

 

 

Свято в садочку незвичайне було,

і чарівне ,і феєричне.

Ми чудеса самі створили.

І казочку в гості ми запросили!

Презентація "День української хустки"

Споконвіку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символізувала любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. 07.12.2022 р.відзначили вперше День української хустки в нашому дошкільному закладі. У всіх вікових групах були проведені  різні форми роботи з дітьми, які значно розширили знання дітей про хустину як давній символ української жіночності. Завершенням тематичного дня став яскравий флешмоб “Мамина хустка”, в якому взяли участь вихованці та педагоги закладу.
  Започаткування Дня української хустки сприятиме збереженню та відродженню українських традицій.

1 Дата створення: 20:59 31.01.2024
новини Дата створення: 11:17 28.08.2023
День Прапора Дата створення: 11:07 28.08.2023
день прапора Дата створення: 11:00 28.08.2023
НОВИНИ Дата створення: 19:50 27.04.2023
Новини Дата створення: 20:53 16.04.2023
"Єдиний урок з безпеки" Дата створення: 14:53 21.03.2023
Всесвітній день казки Дата створення: 19:18 20.03.2023
Город на підвіконні Дата створення: 19:01 27.02.2023
Разом до перемоги!!!! Дата створення: 16:28 26.02.2023

Логін: *

Пароль: *